QUI SOM ?

I
A QUÈ ENS DEDIQUEM

QUI SOM ?

A QUÈ ENS DEDIQUEM.

qui som 5 1

QUI SOM ?
Som una empresa amb una amplia experiéncia en el sector comercial.

Desde l ‘any 2014 especialitzats en la personalització textil esportiva i promocional .
T  ‘asesorarem en tot moment oferint un servei profesional i de qüalitat.

QUÈ FEM?…

Vols personalitzar unes samarretes i no saps quina es la millor técnica ?

SERIGRAFIA

Tècnica d’impressió i d’estampació tèxtil en què cada tinta passa, per acció d’un rascle, a través d’un teixit especial tensat en un marc rígid, impermeable al negatiu del dibuix que es vol imprimir o estampar.

*Es recomana per la seva qualitat-preu , minim 20 unitats .

SUBLIMACIÓ

S’anomena sublimació al pas directe d’estat sòlid a gasós.

La sublimació és un mètode d’impressió en el qual la tinta s’escalfa fins que es converteix en gas i forma la unió permanent amb el material.D ´aquesta manera s aconsegueix que la impresió penetri dins la prenda aconseguint així que els colors es mantinguin vius i no perdin qualitat.

– Adequat per a teixits de polièster .

– desde 1 unitat.

VINIL TÈXTIL

És una làmina plàstica termoadhesiva que es talla amb un plotter i posteriorment s’adhereix a la prenda mitjançant calor.

Hi ha un gran varietat de colors.

Desde 1 unitat.

TRANSFER

Els Transfers es defineixen com tintes serigràfiques impreses en un suport de paper siliconat i posteriorment transferides a un suport tèxtil aplicant calor i pressió per mitjà d’uan planxa d’estampació.

Des de 1 unitat.

IMPRESIÓ DIRECTA

La impressió directa o DTG, es tracta d’una tècnica en la qual s’imprimeix directament sobre peces 100% cotó amb tintes especials de gran durabilitat. Es tracta de la tècnica més avançada pel que fa a estampació de roba es refereix.

Desde 1 unitat.

BRODAT

Un brodat és la decoració d ´un article de tela, ja sigui acrilic o natural mitjançant fils de colors i agulla .Els brodats són una tècnica de personalització o marcatge tèxtil d’alta qualitat. Sens dubte, els brodats constitueixen la tècnica més elegant per afegir valor a les vostres peces de roba personalitzades.Ideal per personalitzar gorres, polos, polars, tovalloles de bany, bosses de viatge, roba laboral, uniformes escolars, equipacions o uniformes per a l’hosteleria …..

Desde 1 unitat.

ALGUNS DELS NOSTRES TREBALLS

veterans calella 2
extra time
pantalo jog ce palamos
mitjons ce palamos

CONTACTEU ARA