Com Comprar

Termes i condicions de venda (a desplegar)

Les presents condicions generals de venda s’apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades per jhmsports.com. Tot comanda feta a la Web en línia jhmsports.com implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l’acceptació sense reserves pel Client de les Condicions Generals de Venda de jhmsports.com vigents el dia en què es dugui a terme la comanda corresponent. A més, el Client reconeix que l’acceptació de les presents condicions implicarà l’aplicació d’aquestes a la comanda a què es refereixen, així com a tot comanda posterior, amb excepció d’aquells casos en què noves condicions siguin posades en el seu coneixement per jhmsports .com. El fet que jhmsports.com no recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat.

Identitats de les parts (a desplegar)

Per una banda, Jose Hebles Martin. (Titular del web http://jhmsports.com, d’ara endavant “EL TITULAR”) amb CIF 40.521.497M com a proveïdor dels productes o serveis contractats pel consumidor i / o usuari, amb domicili social al C / Massos, nº40 17214 Regencos (Girona) Espanya. Direcció de contacte info@jhmsports.com i el telèfon (+34) 606 303130. D’altra banda, l’usuari, registrat en el lloc web i el propòsit és ser consumidor i / o usuari de la mateixa i / o contractar els productes o serveis de “EL TITULAR”. El consumidor i / o usuari té responsabilitat per les dades que proporcioni a “EL TITULAR”. I per tant respon de la veracitat de les dades que proporcioni en la present web.

Preus (a desplegar)

Els preus publicats a jhmsports.com són en euros. Tots els preus porten l’IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d’IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes o serveis per el “EL TITULAR”.

Objecte del contracte (DESCRIPCIÓ DELS PRODUCTES I SERVEIS) (a desplegar)

L’objecte del present contracte és regular la relació existent entre “EL TITULAR” i el consumidor i / o usuari en el moment en què aquest atorga el seu consentiment durant el procés de contractació en acceptar la casella corresponent. (Casella que, previ a la seva acceptació, informarà sobre les presents condicions generals, avís legal i política de privacitat de la present web).

La relació contractual de compravenda comportarà el lliurament a canvi d’un preu determinat en la web d’un producte o servei.

Formes de pagament (a desplegar)

En formular la comanda, el client pot triar lliurement pagar les compres que faci a la botiga online jhmsports.com mitjançant:

 

  1. Transferència bancària: El comprador per efectuar el pagament mitjançant aquesta modalitat ha de fer una transferència bancària (determinant en el concepte la referència de la comanda) en un termini màxim de 3 dies hàbils des de la realització de la comanda. L’empresa es reserva el dret de cancel·lar la comanda en cas de no haver rebut confirmació de la transferència transcorregut aquest termini. El compte bancari es mostrarà al client en el moment en què aquest triï aquesta modalitat de pagament.
  2. Redsys de L`Caixa: mitjançant targeta de crèdit / dèbit a través de la plataforma de pagament segur Redsys de l`Caixa.

Producte (a desplegar)

En cas que el producte seleccionat no es mostri en estoc, l’usuari podrà facilitar el seu email o posar-se en contacte des del formulari de contacte amb l’objecte que l’entitat es posi en contacte amb l’usuari un cop estigui disponible el producte mitjançant correu electrònic.

ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS (a desplegar)

Podeu consultar la nostra política de trameses i devolucions en la pàgina creada al peu de pàgina per a aquesta finalitat o bé prement directament aquí.

REGISTRE D'USUARIS (a desplegar)

Per a navegar per la página web i afegir productes a la cistella no cal estar registrat. No obstant això, per a realitzar la compra si caldrà que es registri com a usuari. Li demanarem les seves dades personals per generar la seva fitxa de client, aquestes dades quedaran protegides en virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
Amb el seu compte d’usuari podrà realitzar compres i beneficiar-se dels descomptes, promocions i regals que oferim als nostres clients.
En el seu compte podrà consultar l’historial i detalls de les seves comandes, les seves adreces d’enviament, les seves mitjans de pagament, els seus vals de descompte, etc.

PROCÉS DE COMPRA (a desplegar)

Per comprar a jhmsports.com serà necessari ser usuari registrat i major de 18 anys.
Afegiu tots els productes que desitgi a la cistella, posteriorment per realitzar la compra faci clic a “Confirmar”. Li demanarem l’adreça d’enviament i l’adreça de client (pot usar la mateixa direcció per a ambdues coses).
Posteriorment se us demanarà triar el tipus d’enviament, aquestes tarifes es calculen d’acord amb la direcció de lliurament proporcionada, amb el pes total del paquet i la durada de l’enviament (urgent o ordinari).
Finalment haurà de triar la forma de pagament, ja sigui mitjançant transferència bancària o mitjançant targeta de crèdit / dèbit a través de la plataforma de pagament segur Redsys de l`Caixa.

GARANTIES (a desplegar)

La reparació i la substitució seran gratuïtes per a l’usuari. Aquesta gratuïtat comprendrà les despeses necessàries realitzades per solucionar la falta de conformitat dels productes amb el contracte, especialment les despeses d’enviament, així com els costos relacionats amb la mà d’obra i els materials.

És obligació del client fer arribar la mercaderia defectuosa pels seus mitjans per poder tramitar la garantia, un cop recepcionada i aprovada la garantia, jhmsports.com procedirà a reemplaçar el producte enviant-ho al client a ports pagats , sense que al client li costi cap despesa addicional.

El venedor respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini 14 dies des del lliurament.
El consumidor i usuari ha d’informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de 14 dias des que va tenir coneixement d’ella.

CONTACTE (a desplegar)

En qualsevol moment que vostè ho desitgi pot posar-se en contacte amb nosaltres per sol·licitar més informació o resoldre els seus dubtes a info@jhmsports.com.

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari.
jhmsports.com © 2020.

Les nostres Polítiques (a desplegar)

Des de la nostra WEB et demanem encaridament que llegeixis totes les nostres pàgines d’informació legal, per la teva tranquil·litat i la nostra:
Avis Legal | Polítiques de privacitat | Polítiques de galetas. | Més informació sobre les galetas. | Lliuraments i devolucions
0
    0
    La seva cistella
    El teu carro està buit