Lliuraments i devolucions

Terminis de Lliurament (a desplegar)

Tots els nostres articles seran enviats per correu certificat.

El termini de lliurament varia de 3 a 5 dies laborables en funció del dia de la setmana que s’ha realitzat la compra, ja que els lliuraments únicament es realitzen de dilluns a divendres. Tots els nostres articles són enviats per mitjà de missatgeria urgent.

Les comandes es preparen en el moment en que el pagament ha estat confirmat i en el següent horari:

dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h. Les comandes rebudes fora d’aquest horari es prepararan el dia laborable següent. No es realitzen enviaments dissabtes, diumenges ni festius.

 

Despeses d’enviament

 1. Els productes adquirits es lliuraran a l’adreça indicada a la comanda.
 2. Els dissabtes, diumenges i festes no hi haurà ni sortida ni lliurament de comandes.
 3. El lliurament es realitzarà puntualment sota la responsabilitat del transportista.
 4. Una comanda es considera lliurat en el moment en què el transportista lliura el paquet, o els paquets, al client i aquest signa el document de recepció de lliurament. Correspon al client verificar l’estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les anomalies en l’albarà de recepció de lliurament.
 5. Preus aproximats a la peninsula.
  Tipus Preu
  CAIXA GRAN – Pes aprox 20 Kg 20,00 €
  CAIXA MITJANA – Pes aprox. 10 Kg 17,00 €
  CAIXA PETITA O SOBRE – Fins a 4kg 7,95
  PER A QUALSEVOL ALTRE DESTI CONSULTAR ——

Política de Devolucions (a desplegar)

El consumidor i / o usuari disposarà d’un termini de 14 dies naturals comptats a partir de la data de recepció del producte per a la devolució del mateix sense necessitat d’indicar el motiu i sense incórrer en cap cost excepte les despeses relatives a l’enviament que seran assumits per part del consumidor i / o usuari.

S’estableixen les següents excepcions (entre altres) en l’exercici del dret de desistiment i que vénen recollides expressament en la Llei en matèria de consumidors i usuaris, que són:

c) El subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i / o usuari o clarament personalitzats.

d) El subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.

e) El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.

f) El subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s’hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.

La devolució de l’import es realitzarà mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual l’usuari va realitzar la compra.

El producte retornat haurà d’estar en les mateixes condicions en què es va rebre, és a dir, en perfectes condicions i per descomptat no podrà trobar-se danyat, colpejat o amb proves fahecientes d’ús que impedeixin de nou la venda del mateix producte. Per realitzar l’enviament del mateix s’ha de fer en un embalatge apropiat que el protegeixi durant el trajecte.

Devolucions acceptades: (a desplegar)

• Producte defectuós.

El producte que ha rebut és defectuós. Una vegada que jhmsports.com rebi el producte defectuós li enviarà un altre igual. En aquest cas el canvi s’efectuarà sempre pel mateix article o referència, talla i color. jhmsports.com es farà càrrec dels ports corresponents a la devolució i nou enviament.

Producte que, per error, no respon al de la comanda:

jhmsports.com assumirà les despeses de recollida del product o equivocat i nou enviament de la comanda correcte.
jhmsports.com sol·licitarà la recollida del producte al domicili del client, empaquetat de la mateixa forma en què el va rebre.

Devolucions NO acceptades: (a desplegar)

 1. • Productes personalitzats per encàrrec
 2. • Productes retornats sense el seu embalatge original.
 3. • Productes en mal estat.

No s’admeten devolucions en el cas de productes confeccionats a mida per al client en talles, colors especials o personalitzats amb nom en virtut de l’article 45 de la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’ordenació del comerç minorista.

No s’accepten cancel·lacions d’aquest tipus de producte després d’haver confirmat la comanda. Si us plau, tingui en compte que aquests productes es confeccionen a mida i per encàrrec seguint les instruccions del client, de manera que el client correspon prendre les seves mesures correctament perquè no hi hagi cap problema. Només s’accepten devolucions en el cas que no haguem confeccionat el producte segons les instruccions rebudes en el formulari de la seva comanda o defecte de fabricació del mateix.

jhmsports.com no retornarà l’import o realitzarà cap reenviament de mercaderia mentre no s’hagi verificat la recepció i estat d’embalatge i accessoris de l’article objecte de la devolució. El preu a tornar és el que originalment figurava en la comanda.

GARANTIES: (a desplegar)

La seva garantia com a usuari i client, tindrà catorze (14) dies naturals per a desistir de la seva compra i tornar el producte o productes, a comptar des del moment en que rebi la seva comanda.Es podra tornar sempre que no es tracti d’un producte personalitzat, és a dir,fabricats seguint les especificacions donades pel client .
Per als productes personalitzats no podem acceptar ni canvis, ni devolucions. Exceptuan que el motiu de la devolució sigui un error de JHMSPORTS o el material que li haguem servit sigui defectuós .

CANVIS DE TALLES: (a desplegar)

Té cost la devolució / canvi de talla?

Sí, els costos de devolució són a càrrec del client excepte en casos de tara o defecte. Tant si necessites fer una devolució com un canvi de talla, podràs enviar-lo per els teus propis mitjans amb el transportista que vulguis. El cost dependrà de l’empresa de transport que triïs i no serà reenbolsable.

Procediment:

Per exercir el seu dret de desistiment, el consumidor i / o usuari disposa d’un termini de 14 dies naturals, Per això emplenar el formulari establert a l’efecte en la secció ” el meu compte ” o bé farà un altre tipus de declaració inequívoca en la que assenyali la seva decisió de desistir del contracte de venda.

Ja sigui per un mitjà o un altre, la seva comunicació ha de contenir les dades:

 • Les seves dades identificatives: nom complet i adreça
 • Nom de comanda que figura en la factura que li ha remès juntament amb el bé adquirit
 • Descripció del bé adquirit
 • La seva voluntat de desistir del contracte de compravenda
 • Data de la comunicació
 • Si envia la seva petició per mitjà no electrònic (per exemple, correu postal) la mateixa haurà de venir signada.

A partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistir del contracte, el consumidor i / o usuari té un termini de 14 dies naturals per tornar a jhmsports.com en perfecte estat el bé adquirit juntament amb còpia de la factura de compra. jhmsports.com comunicar sense demora al consumidor i / o usuari mitjançant mail el justificant de recepció de l’esmentat desistiment, amb les instruccions de l’enviament per part del consumidor i / o usuari. Un cop rebut el producte o el consumidor i / o usuari hagi presentat prova fefaent de la devolució del bé, jhmsports.com lliurarà sense demores indegudes les sumes lliurades pel consumidor i / o usuari.

Les nostres Polítiques (a desplegar)

Des de la nostra WEB et demanem encaridament que llegeixis totes les nostres pàgines d’informació legal, per la teva tranquil·litat i la nostra:
Avis Legal | Polítiques de privacitat | Polítiques de galetas. | Més informació sobre les galetas. | Com Comprar